Officiële mededeling

C&A delen mee vandaag 16 augustus 2015 hun voettocht naar Rome met succes beëindigd te hebben alhoewel ze Rome niet bereikt hebben.  Het eindpunt was immers nooit hun doel, wel de weg ernaar toe. Nu nog verder gaan zou inhouden dat bepaalde  lichamelijke problemen nodeloos zouden verergeren én het zou niet veel meer bijdragen tot hun beoogd doel. Die hebben zij namelijk al bereikt: zij zijn nader tot zichzelf en tot elkaar gekomen en hebben ontzettend leuke en mooie dingen beleefd. Ze zijn meer dan dolgelukkig met elkaar en met de wereld, maar vooral met de vele fans  (familie, vrienden, bekenden en onbekenden) die hen gedurende de hele reis gevolgd en gesteund hebben.  Vanavond  (16 augustus 2015) komen ze aan in Zaventem na een vlucht via Londen.

‘Een dikke merci aan jullie allen!’


Mijn locatie .

23 reacties op “Officiële mededeling

 1. dag CxA,
  Met veel plezier hebben we alles gelezen,net of we zelf op reis waren!
  Onze hoed af voor zo een prestatie! We zouden het niet kunnen.
  Wat een bagage aan mooie dingen en ervaringen dragen jullie mee!
  Daar kan je je ganse leven nog uit putten.
  Geniet nu van het wispelturige België en als het jeukt droom dan van je levenstocht!
  Sorry voor laat reageren maar wij waren ook op stap maar bijlage niet zo interessant en boeiend!
  Groetjes en dikke kus.

 2. Super !!! Jullie hebben dit zeer goed gedaan !! Nu jullie dit kunnen, kunnen jullie alles !!! Geniet van het lekker Belgisch weertje en we hopen elkaar snel weer te zien ! Misschien al vrijdag ???
  Met dikke bewondering !

 3. Aangekomen in Belgie om de laatste dodentochtwandelaars te verwelkomen :-) jullie hebben de tocht gedaan zoals het moet, goed voorbereid, vertrekken en genieten van de momenten zoals ze kwamen met alle onverwachte ontmoetingen. Geniet verder samen van de zee van vrije tijd die nu voor jullie ligt. Tot de volgende keer!

 4. Dikke proficiat met jullie meerdan geslaagde tocht ( we doen het jullie niet na)
  Leren luisteren naar je lichaam moet je blijven doen, geniet nu verder van de Belgische nazomer , en van elkaar…
  Corinne en Jos

 5. Lieve Concetta en André, Wow, volop respect dat jullie dit gepresteerd hebben! We zullen ze missen, de leuke én interessante dagelijkse blogberichtjes. Maar gezondheid gaat nu eenmaal voor en fantastisch wat jullie bereikt hebben. Tot binnenkort? Groetjes, Marc en Martine.

 6. Chapeau voor jullie prestatie. Wij hebben de reis bijna life meegemaakt via jullie blog. Die dagelijkse lectuur zullen we nu wel moeten missen. Maar jullie hebben de tocht van jullie leven gemaakt, een ervaring die niemand jullie nog kan afpakken. Geniet nu van een welverdiende rust en nogmaals een dikke proficiat.
  Groetjes en tot ziens.

  Magda

 7. Een dikke proficiat voor jullie allebei. Het onderweg zijn is inderdaad vaak belangrijker dan het einddoel bereiken. Veilige thuiskomst en heel veel geluk verder. Bedankt voor de fijne reisverhalen!

 8. Met veel interesse heb ik jullie blog gevolgd, dikke proficiat met jullie tocht, te voet naar Italië, ‘t is niet niks. Jullie hebben er een pak mooie herinneringen bij en verhalen die meer dan één avond reuzegezellig zullen maken. Alle begrip voor jullie verstandige beslissing. Veel geluk nog.

 9. Goed gedaan ;-)!!! Geniet nu maar van wat welverdiende rust en terug thuis zijn.

  • Concetta, André

   proficiat met jullie fantastische voettocht. Het zal inderdaad wel een hele ervaring zijn en band tss jullie versterken. Het zijn heerlijke verhalen geweest.
   Welkom thuis en geniet van de wel verdiende rust.

   groeten,

   françois

 10. lieve schatten,deze beslissing toont aan dat jullie doel bereikt werd. Zoveel wijzer, zoveel slimmer en zoveel dichter bij elkaar. Waardering voor de echt belangrijke levenselementen…..ver weg van het wie doet de boodschappen, wie kookt . durven dromen en die dromen durven loslaten. Starten en durven stoppen om niet tegen beter weten in, verkeerde doelen te willen bereiken. ik ben fier op jullie, op jullie prestatie en op jullie moed en doorzetting. Tot heel gauw. Welcome back in Belgium.

 11. Respect voor al die kilometers maar ook voor de moedige beslissing.
  Ik zal jullie blog met alle leuke verhalen en ervaringen missen.
  Nog veel geluk en plezier samen.

 12. Dikke Proficiat en met veel veel bewondering voor jullie prestatie !
  Van 1 mei, het feest van H. Maria tot 15 augustus, ook het feest van H. Maria.
  Het heeft zo moeten zijn. Jouw realisatie wordt door niets overschaduwd.
  Het zal wel niet simpel zijn , terugkomen in ons natte landje, weer een gewoon dagelijks leven terug opbouwen.
  We zijn ervan overtuigd dat jullie de juiste keuze maken voor jullie verdere leven.
  Bedankt voor de dagelijkse fijne blog : een aangenaam leesverhaal. Wel een intieme inkijk soms in jullie leven. Wij voelden ons sterk verbonden.
  Toi, toi, en nog een verder aangenaam samenzijn en terug zien van jullie dierbare families.
  Tot ergens bij een volgende bijeenkomst van de KBC wandelaars.
  Dikke knuffel,
  M&M

 13. Beste Concetta en André, het eindpunt is niet bereikt maar wel jullie doel! Ik ben er zeker van dat jullie hier zeer sterk uitkomen, de prestaties, de ervaringen, … Ontzettend toch, respect!
  Geniet samen verder van het leven.
  Buona fortuna!
  Ann Sp.

 14. Dag tante en André

  Ik vind het, net als iedereen trouwens, super dat jullie al jullie moed bijeen sprokkelden en zo’n 4 maanden geleden vertrokken met rugzak, te voet naar Rome. Ik kon me na mijn 3-daagse voettocht met school niet eens inbeelden om voor zo’n lange tijd, zo’n lange afstand te wandelen. Met ups en downs, die in de wegen zaten ;-), hebben jullie toch een prachtig resultaat geleverd!
  Wij zien jullie snel weer!
  Groetjes van neefje Elian :-)

 15. Dit moet een harde beslissing geweest zijn, maar zeker ook moedig en waarschijnlijk ook de juiste. Ik zal ze missen, de regelmatige verschijnende blog van Concetta, die altijd weer aanleiding gaven tot het overpeinzen van het leven. Ik heb van jullie tocht ook veel geleerd en eigenlijk ook genoten. En ik niet alleen! Wat zeker is, jullie waren nooit alleen. Tenslotte een reactie op wat mijn vroegere leraar Herman Vanclooster schreef in zijn reacties. Ik vond er steeds een extra wending aan wat beschreven is in de blog. Steeds slaagde hij er in de situatie van weer een ander standpunt te bekijken. Ook nu weer. Het gaat jullie goed. We spreken elkaar nog.

 16. Beste Concetta en Andre.
  Een heel dikke proficiat met wat jullie wel bereikt hebben.
  De weg gaan stopt hier niet. Zal nu wel verder verlopen op een andere manier.
  Het is prachtig wat jullie doen.
  Misschien kan je later nog eens naar Rome via een ander hulpmiddel.
  Ik heb jullie elke dag gevolgd en meebeleefd.
  Rust nu maar wat, het ga jullie goed.
  Groeten. Roger

 17. ‘La vita si trova proprio sotto ai vostri piedi!’
  Net als jullie hebben wij lezers genoten van het verslag van jullie ervaringen. Een Wijs besluit van een Verstandig team op weg naar de Ontmoeting!
  Het ga jullie goed en hopelijk tot ziens op 14 november bij de ontmoetingsdag van Pelgrimswegen naar Rome in Houten.
  Ben

 18. Beste Concetta en Andre

  Ik heb met veel interesse jullie tocht richting Rome gevolgd.
  Te voet ….dag na dag stappen…tot Piemonte lijkt mij een overwinning op zich
  Proficiat
  het gaat jullie goed
  `
  Leo B

 19. Zo is het goed! Het is gelukt: twee mooie zielen dichter aan elkaar kleven;
  Tot…. Gefeliciteerd. Heilige Antonius niet gevonden maar Padua heft blijkbaar wel iets bijgedragen aan de realiteitszin bij het bestijgingen van bergen, het duiken in afgronden. Eigenlijk zouden alle fanfares van Vlaanderen, alle TV stations van Europa jullie moeten opwachten.

Reacties zijn gesloten.