Het vervolg van ‘Una giornata particolare ‘

En dan nu het vervolg van mijn laatste werkdag bij KBC. Niet dat ik die dag veel gewerkt heb, maar dat begrijpt wel iedereen. Het is inmiddels 2 mei 17u50, ik lig in bad in het Carbon Hotel van Genk – waar we als ontvangst al cava kregen – , André heeft een Nespresso gezet. Super setting!

image

Waar was ik gebleven? Bij de pizza en vino lunchbreak op 30 april, denk ik.

De namiddag is omgevlogen met een babbeltje van hier en een babbeltje van daar, het inleveren van mijn laptop, het opruimen van mijn kast, het leegmaken van mijn locker, enz.
Ineens was het 16 u en arriveerde tot mijn grote vreugde mijn fantastisch, nieuw, samengesteld gezin: André, Charlotte,  Gilles, Annelies en Johan. Carl doet momenteel ontwikkelingswerk in Rwanda en was er helaas niet. Matthew,  de man van Annelies is in Wenen gebleven met de twee kleinkindjes,  Simon en Laura.
Op het ‘schoon verdiep’ stond een hele rij knappe, in maffiastijl geklede mannen …

image

… en mooie, elegante in Siciliaanse kleuren  (rood/geel) geklede vrouwen met vuurrode gestifte lippen mij op te wachten. Hierna enkele personages van dichterbij.

image

image

image

image

Kersverse directeur Regine schetste op een toffe manier de manier waarop ik binnen KBC gekend sta. Allemaal positief hoor, maar ik was toch wat verbaasd over mijn zogenaamde pitbull-gehalte omdat ik eerder een chiwawa-gevoel heb gehad ;) . Zij zette mij in de bloemetjes en gaf mij, in naam van alle collega’s, een voor mij voettocht heel erg bruikbaar cadeau.

image

De talentrijke Gianni Carnevale spreidde een knap staaltje toneelkunst tentoon toen hij het hedendaags  sprookje getiteld ‘Zij Dievandebank’ voorlas.

image

En Rocco Granata? Welnu die was helaas bezet. Maar hij heeft zijn broer Grecco met zijn Spirelli’s gestuurd!!

image

Grecco coverde op een uiterst charmante manier de grootste hit van zijn broer met aangepaste tekst (Concetta,  Concetta, Concetta ipv Marina). De Spirelli’s –  Ronny Quattro Staggioni, Helga Pomodori,  Filippo Calzone, Arianna La Grande, Filippo Ravioli en Isabella Bella – brachten verhalen over mijzelf waarvan ik een deel al lang vergeten was.

Grandioos collega ‘s ! Ik heb ervan genoten. Heel erg bedankt!  Jullie hebben het voor mij mogelijk gemaakt om KBC los te laten door op een mooie manier afscheid te nemen. Ik had mij geen mooier afscheid kunnen dromen.
Jullie blijven voor eeuwig in mijn hart!

Veel liefs,

Concetta

image

Geplaatst met WordPress voor Android

3 reacties op “Het vervolg van ‘Una giornata particolare ‘

  1. Begint goed. Je voeten in het bad! Zorg ervoor. Voor alle vier. Ze zijn kostbaar bij een bedevaart. Ik volg jullie! Met mijnomnivalente zegen!

Reacties zijn gesloten.