P-day – 30 april 2015 – ‘Una giornata particolare!’

7u45
Ik kom vandaag voor de laatste keer als niet-gepensioneerde op kantoor. Het plaatsonafhankelijk werken geldt vandaag niet voor mij. Ik word door collega Arianne geleid naar een  Italiaans/Siciliaans hoekje met als thema ‘s La Dolce Vita, La Trinacria (= Sicilie) en Rocco Granata. Dat wordt mijn laatste werkplek.

image

‘Zou Rocco vandaag speciaal voor mij komen optreden’ vraag ik mij heel bescheiden af? ‘Zal wel niet. Zoveel geld kunnen ze onmogelijk opgehaald hebben.’

9 u

De laatste huddle van ons team – althans waar ik bij zal zijn – verrijk ik met Italiaanse koekjes en Amaro Siciliano. Die laatste is eigenlijk te straf voor ‘s morgens merk ik onthutst. Ik zie al enkele blinkende oogjes om mij heen en zelf voel mij heel warm van binnen. Gelukkig heb ik mijn bijdrage aan de huddle gedaan voordat ik mijn borrel op had.

8 reacties op “P-day – 30 april 2015 – ‘Una giornata particolare!’

 1. Beste Concetta en André,
  Laat jullie op je tocht elke dag verrassen en geniet van de mooie momenten. Ik kijk uit naar julllie reisverslagen. En remember : de zon schijnt elke dag, al was het alleen in jullie hart.
  Dikke kus,
  Kristien

 2. Hallo C& A,
  een bijzonder relaxe, warme, filosofische, verrijkende levensreis gewenst voor jullie beiden. Take good care of each other !
  Groetjes, Rik

 3. 11.14u als ik dit lees en jullie dus waarschijnlijk net vertrokken zijn… Dikke gelippestifte kus voor jullie allebei. Geniet van de tocht naar Rome, naar jezelf en naar elkaar. Ik volg jullie :-).

 4. Dag C&A, wens jullie een droomreis vol warme ontmoetingen en leuke momenten. Veel geluk!
  P.s. ik begin volgende week aan mijn laatste werkweek, voel me nu al heel kleintjes… lieve groeten,
  odette

 5. C&A , geniet van het ontbijt. Neem een gezwinde start en geniet alvast van deze eerste dag op weg naar……knuffel

 6. Buon camino.
  Ik ga je volgen a Roma per esso.

  Geniet van je pensioen
  Hans uit Twente

 7. Concetta, Andre

  Een hele , hele ,heeeeele fijne en waardevolle reis gewenst! Tot ‘ergens’ !

  Xx
  Anne

 8. Hoi gepensioneerde, welkom bij De club groetjes tot sebiet

Reacties zijn gesloten.