1 maand voor P-day

1 april 2015

Ik ben klaar voor ‘The final countdown’. Nog één maand  en dan ben ik een ‘jong gepensioneerde’ (vandaar P-day). Op 1 mei 2015 vertrekken André en ik te voet naar Rome op zoek naar …ja,  van alles eigenlijk. Hierover later meer. Voor mij persoonlijk wordt het in eerste instantie ‘mijn afkickreis van KBC’?

Ja, echt, afkicken! Is nodig want ik ben verslaafd (geweest) aan mijn werk.

Het liedje ‘The final countdown’ van Europe is vanaf vandaag ons lijflied. Wij zingen onze eigen tekst op hun geweldige muziek. Eigenlijk heb ik maar heel weinig woorden moeten aanpassen: een perfecte match dus, dit liedje en wij, C & A.

Hieronder de link naar You Tube  en de tekst met in  het vet en cursief mijn aanpassingen.

We’re leaving together
But still it’s farewell
And maybe we’ll come back
To here, who can tell?
I guess there is no one to blame
We’re leaving home
Will things ever be the same again?

It’s the final countdown
The final countdown

Ohh
We’re heading for Rome and still we stand tall
‘Cause maybe they’ve seen us and welcome us all, yea
With so many kilometers to go and things to be found
(To be found)
I’m sure that we all miss her so

It’s the final countdown
The final countdown
The final countdown
(The final countdown)
Ohh ho ohh

The final countdown, oh ho
It’s the final countdown
The final countdown
The final countdown
(The final countdown)

Ohh
It’s the final countdown
We’re leaving together
The final countdown
We’ll all miss her so
It’s the final countdown
(The final countdown)
Ohh, it’s the final countdown
Yea

Read more: Europe – The Final Countdown Lyrics | MetroLyrics

Mijn locatie Leuven, Flanders, Belgium.